23/2/12

ANEM AL MNAC A VEURE BÈSTIES!!!

Aquest trimestre hem anat al MNAC a conèixer el bestiari de l'art romànic. Hi ha cada bestiola més estranya!!! Abans d'anar ens feia una mica de por això de les bèsties però després ens va agradar molt i ens ho vam passar molt bé. De fet, hem modelat les nostres pròpies bèsties! Encara les hem d'acabar de pintar a l'escola...de ben segur que quedaran precioses a la tauleta de nit!! Petons pares!!



6 comentaris:

  1. Hola nois i noies, sóc la Glòria. Què contenta estic de veure les fotos de la sortida que vam fer al MNAC. Quin dia més divertit!!! Vam treballar molt i també ho vam passar molt bé fent la nostre bèstia. Quins artistes que tenim a l'escola.
    Lourdes gràcies per penjar les fotos així des de casa no em sento tant sola ja que us puc veure.
    Fins molt aviat un petó molt fort per la classe del món i la dels dinosaures.
    Glòria

    ResponElimina
  2. HOLA A TODOS LOS CHICOS/AS DE PRIMER .ME HAN ENCANTADO LAS FOTOS Y HE VISTO A UNOS NIÑOS MUY APLICADOS Y MUY ATENTOS ,DECIROS QUE OS HABEIS ECHO MUY GRANDES Y MUY GUAPOS. UN BESO PARA TODOS.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. De res guapa! És un plaer penjar les fotos perquè els pares podeu gaudir! La veritat és que estàn tots maquíssims1 Cada vegada més guapos i grans! Petons per tots

    ResponElimina
  5. Mo bax pasa molt be.
    Soc la Claudia Gobern Cots.
    Guapa Lourdes i Tots als nens.

    ResponElimina
  6. Jajaja!! M'agrada molt el teu comentari. És veritat que ens ho vam passar pipa!! Petons guapíssima ;)

    ResponElimina