29/5/12

Avui hem visitat la ràdio ABC Punt Ràdio. Hem tingut el plaer de conèixer a Luis del Olmo i de veure com funciona una ràdio per dins. Aquí us deixem algunes fotografies del gran moment i un enllaç al programa "Protagonistes" on podreu escoltar a alguns nens/es de L'Escola Sant Martí que avui han parlat en viu i en directe!
http://www.abc.es/radio/
Més endavant penjarem un àudio amb el programa.

6 comentaris:

  1. Ei quina emoció!!!

    Us he estat escoltant per la ràdio des de la feina i m'ha encantat. Ha sigut realment molt emocionant.

    Moltes gràcies al gran Luis del Olmo per permetre'ls viure aquesta experiència. L'Ada aquest matí estava molt nerviosa i emocionada.

    Petonets,
    Chari.

    ResponElimina
  2. Què bé poder tenir ja les fotos! Jo també us he estat sentit durant el matí!! Quina experiència més bonica! Gràcies a tots els què ho heu fet possible. Segur que ells no ho oblidaran mai!

    Cristina

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a la família del Olmo i a les profes per fer possible aquesta experiència. L'Ariadna estava molt contenta de poder dir a tothom que de gran vol ser Maga.
    Petonets,
    Isabel

    ResponElimina
  4. Lourdes y Glòria1/6/12 22:52

    Ha estat una sortida emocionant!! Els nens han gaudit i s'han portat súper bé! Gràcies al Luis, Kike, Ima i Alaia per oferir-nos aquesta meravellosa experiència. Petons pels quatre! ;)

    ResponElimina
  5. GRASIAS A LAS PROFES I AL KIKE PER ACOMPANYARNOS. A LAS PROFES PER DIRLI AL LUIS DEL OLMO SI PODEM ANAR A LA SEBA RADIO. ADEU, MOLTS PATONS

    PAULA

    ResponElimina
  6. Man agradat las fotos i vaig parla per la radiu.
    Lourdes ets la millo

    ResponElimina